• Zelfwerkend patroon
  • Gratis offerte
  • Bel ons: + 32 (0)495 124 848

Zandstralen regio Antwerpen I Wynants Soft Cleaning


Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf uit Antwerpen om een zandstraal opdracht te laten uitvoeren? Dan is het zeker goed om naar de veelzijdige mogelijkheden van Wynants Soft Cleaning. Wij hebben zeer lange ervaring op dit gebied en onderscheiden ons door ons uitstekende vakmanschap in het zandstralen. Wynants Soft Cleaning ziet Antwerpen en wijde omgeving als werkgebied.

Wynants Soft Cleaning is een gevestigde naam op gebied van intensieve reiniging van objecten. Voor professionele toepassingen maken we gebruik van droogijsreinigen. Dit is een vrij nieuwe maar zeer effectieve techniek van het intensief reinigen van industriële toepassingen. Voor de particuliere markt is zandstralen een dienst die we aanbieden. Wij kunnen alle voorwerpen op de gewenste manier zandstralen. Hierbij kunnen we diverse technieken toepassen. We kunnen op de meest zachte manier zandstralen (luchtgommen) maar ook het echt zware werk (gritstralen) voor u uit handen nemen.

De kans is groot dat u als inwoner van Antwerpen of omgeving al eerder van Wynants Soft Cleaning gehoord heeft. Wij zijn al een geruime tijd actief op gebied van zandstralen en hebben al veel opdrachten in Antwerpen en omgeving mogen uitvoeren. We hebben dan ook al een grote vaste klantenkring in dit gebied. Onze klanten waarderen ons om onze vakkundigheid en zeer servicegerichte werkwijze. Wynants Soft Cleaning werkt volgens een zelfwerkend patroon waarbij zaakvoerder Tom Wynants zeer betrokken is bij de uitvoer van ieder project. Hij zal persoonlijk uw contactpersoon zijn en de uitvoer van uw opdracht (voor een groot deel) zelf voor zijn rekening nemen.


Wynants Soft Cleaning voor gritstralen in Antwerpen of omgeving


Zandstralen is een techniek waarbij gritkorrels onder een hoge druk tegen het te reinigen oppervlak wordt gespoten. Het is een zeer efficiënte techniek voor een grondige schoonmaak van een grote diversiteit aan toepassingen. De term zandstralen kan wat verwarrend werken. Sinds 1957 wordt er immers niet meer met zand gestraald maar onder andere met grit. De term “gritstralen” sluit dan ook veel meer aan bij deze grondige reinigingstechniek. Gritstralen is dan ook een term dat in de volksmond steeds meer hiervoor gebruikt wordt.

Het grote voordeel van gritstralen is dat de kleine reinigende korreltjes in alle hoeken en gaten kunnen komen. Hierdoor zijn er zeer veel toepassingen te benoemen van het gritstralen. U kunt ervoor kiezen om deze techniek te laten inzetten om lakken en (poeder-)coatings van oppervlakken te verwijderen, corrosie en roest van oppervlakken te laten afspuiten, het schoonschuren van grote oppervlakken en het herstellen naar oorspronkelijke, natuurlijke uitstraling of te gebruiken als voorbehandelingsmethode voor het lakken of coaten.

Gritstralen is specialistisch werk waarbij vakmanschap en ervaring vereist is. het is van groot belang dat de juiste techniek wordt toegepast, er onder de juiste constante druk wordt gewerkt, er een effectieve stofafzuiging is en voor een effectieve verwijdering van vuil wordt zorggedragen. Wynants Soft Cleaning is hét adres waar u moet zijn voor gritstralen in Antwerpen of omgeving. Wij beschikken over de kennis, kunde en middelen om deze klus tot in de perfectie voor u uit te kunnen voeren.


Werkwijze van Wynants Soft Cleaning bij het zandstralen


Wynants Soft Cleaning heeft een zeer servicegerichte werkwijze bij het zandstralen. We maken graag uitgebreid de tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken en u te informeren hoe we hierin kunnen voorzien. Op basis hiervan bieden we u graag een vrijblijvende offerte aan. Op deze manier kunnen we u een eerlijke prijsstelling garanderen.

Als u akkoord gaat met onze offerte. Zullen we de werkzaamheden op het afgesproken tijdstip voor u uitvoeren. We streven hierbij om de overlast tot op een minimum te beperken. Uiteraard dragen we er zorg voor dat ons werkgebied op een keurige wijze wordt achtergelaten. Alleen het eindresultaat zal het bewijs zijn dat u gebruik heeft gemaakt van de diensten van Wynants Soft Cleaning voor het zandstralen.

Heeft u interesse om vrijblijvend met ons af te stemmen wat Wynants Soft Cleaning voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen over zandstralen. Maak gerust gebruik van onze lange ervaring en vakmanschap op dit gebied. Wynants Soft Cleaning neemt opdrachten aan in Antwerpen en wijde omgeving.